Hakkında herşey Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın bapları rastgele bir pres yahut beyit sahibi midein harika bir yatırımdır çünkü çok münasip maliyetlidirler; yönlü korumaya iye olmanın ne denli önemli olduğunu anlamanız karınin binanızın yangın korumasının liyakatsiz başüstüneğu biricik bir örnek yeterlidir!

 Buna bedel, bu kapının asli amacı, yangının farklı odalar ortada yayılmasını önlemek yahut batilatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine nazaran

Yangına dayanıklı oda bapları 1 vakit ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen çıbanlamışsa hariçya, haricen saksılamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-mal kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması sağlanabilir.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın bizatihi kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem bapnın pıtrakı sertya kapanmasını katkısızlamaktır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarkaloriın elden çatı dışına açılması gerekir.

Yangın kapısı, duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda esrar sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet kösteklemek amacıyla önem taşımaktadır. Yangın anında alevlerin yayılmasına münasebet olan alım akışını keser ve insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlar.

Yangın yönetmeliğinde tabir edildiği üzere kapıların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Bapların hudayinabit kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve ayaında hiçbir cihetıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı duvar ve en az 90 dakika dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile gayrı taksimmlerden ayrılır.

Yangına karşı güvende konmak üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanoğluın gönül güvenliğini kurmak üzere kapı kasası ve kullanılan öteki aksesuarlarıyla emniyet örgütleme etmekteyiz.

Kuşkusuz yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının nite açılması gerektiğini bilmektedirler fakat bunu yangın anında herhangi bir mütehassıslık sahaı olmayan birinin yangın kapısı denemesi sorun yaratacaktır.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriyetle sınai tesislerde dü farklı kayranı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu elde etmek sinein kullanılmaktadırlar.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın kapısı, ivedi çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle cereyan etmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları normal fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca munis olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa kapılarak kapı açım döneminı kısaltmak ve insanların palas tahliye olmalarını katkısızlar.

Report this wiki page